Η V.I.P. PrivateServices Security & Transportations Services ιδρύθηκε για να ικανοποιήσει την ανάγκη να παρέχει ασφάλεια σε όλους εκείνους από εσάς που επιθυμούν τη συνεργασία με ένα πλήρως αναβαθμισμένο και εμπιστευτικό, καθώς παρέχει υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, για εσάς, την οικογένειά σας, τους συνεργάτες σας, τους επισκέπτες σας και την επιχείρησή σας.

 

Υπηρεσίες Ασφαλείας

   

Πολύτιμα Αντικειμένα

   

Εξωτερικές Εργασίες

Μεταφορά με πολυτελή οχήματα σε όλη τη χώρα, για επαγγελματικούς λόγους, ή για αναψυχή αεροδρόμια,λιμάνια.Σε χώρους διασκέδασης, καζίνο, αρχαιολογικούς χώρους,κ.λ.π. είναι ενδεικτικά σημεία που μπορούμε να μεταφέρουμε τον ενδιαφερόμενο.     Κύριος στόχος των υπηρεσιών μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των εντολέων που αναθέτουν στην V.I.P. PrivateServices Security Services αποστολές ιδιάζουσης σημασίας, είτε επείγουσες (απο πλευράς χρόνου διαικπεραίωσης ), είτε πολύ σημαντικής αξίας για αυτούς.     To service της V.I.P. PrivateServices παραμένει το σήμα κατατεθέν της εταιρίας. Οι άνθρωποί μας έχουν ξεπεράσει κατά πολύ την έννοια της απλής υπηρεσίας. Η πολιτική της εταιρίας είναι η δημιουργία σχέσεις εμπιστοσύνης. Βρίσκόμαστε πάντα εκεί για εσάς, αλλά και αντί για εσάς.
       
 

 

Η V.I.P. PrivateServices. Security & Transportations Services δημιουργήθηκε για την κάλυψη των αναγκών παροχής ασφαλείας για όλους όσοι από εσάς επιθυμούν μια πραγματικά αναβαθμισμένη, εχέμυθη, αλλά και υψηλής ποιότητας και εμπιστοσύνης συνεργασία για εσάς, την οικογένειά σας, τους συνεργάτες, τους επισκέπτες σας, το χώρο σας. Οι άνθρωποι της εταιρίας μας σε πλήρη συνεργασία μαζί σας μπορούν να βρίσκονται κάθε στιγμή κοντά σας και για την κάθε ανάγκη σας.

Τιμαλφή, μικρές και μεγάλες χρηματαποστολές, εμπιστευτικά έγγραφα προς άμεση παράδοση, αλλά και η συνοδία των παιδιών σας στο σχολείο ή, στις εξόδους τους καλύπτονται από εμάς, χωρίς εσείς να χρειάζεται να είστε παρών, απλά και μόνο με την σχέση εμπιστοσύνης που θα χτίζετε μαζί μας.

Πολυτελή αυτοκίνητα της εταιρίας μας, επίσης μπορεί να αξιοποιηθούν για τη δική σας άνεση και ασφάλεια. Οι ίδιοι πάντοτε έμπιστοι άνθρωποι θα είναι κοντά σε εσάς και στους ανθρώπους σας μέρα και νύχτα. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται 24 ώρες το 24ωρο με ανθρώπους σοβαρούς, εχέμυθους και αξιόπιστους. Όλοι είναι κάτοχοι της ειδικής άδειας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που πρέπει να έχει απαραίτητα ένα τέτοιο πρόσωπο το οποίο θα επιλεγεί να βρίσκεται δίπλα σε εσάς και τους ανθρώπους σας.

Άνθρωποι επαγγελματίες τους οποίους η εταιρία τους διαθέτει μετά από περισσή σπουδή μέσα από ειδικά σεμινάρια οδήγησης και προσωποφύλαξης , αλλά και με επιπρόσθετα εφόδια την εμπειρία και το κύρος στο χώρο. Τέτοιες μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά στην ποιότητα της υπηρεσίας την οποία παρέχουμε τόσα χρόνια στις άριστες σχέσεις που έχουμε με τους ευχαριστημένους πελάτες μας. Αυτό για εμάς είναι η ασφαλέστερη προοπτική για το μέλλον.