Συνοδεία Ανηλίκων

Η V.I.P Private Services παρέχει φύλαξη και μεταφορά για τις καθημερινές δραστηριότητες του παιδιού σας
   

Πολύτιμα Αντικείμενα

Κύριος στόχος των υπηρεσιών μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των εντολέων που αναθέτουν στην V.I.P. Private Services αποστολές ιδιάζουσης σημασίας
   
 

 

Συνοδεία Ανηλίκων

Παρέχουμε φύλαξη και μεταφορά για τις καθημερινές δραστηριότητες του παιδιού σας (στο σχολειό, σε εξόδους, σε εκδηλώσεις…) με συνέπεια και εχεμύθεια.

 

Πολύτιμα Αντικείμενα

Κύριος στόχος των υπηρεσιών μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των εντολέων που αναθέτουν στην V.I.P. Private Services αποστολές ιδιάζουσης σημασίας, είτε επείγουσες (απο πλευράς χρόνου διαικπεραίωσης ), είτε πολύ σημαντικής αξίας για αυτούς.

Όλες οι αποστολές παρακολουθούνται ηλεκτρονικά καθ΄όλη την διαδρομή τους και αμέσως μετα την παράδοση τους ενημερώνεται ο εκάστοτε εντολέας με e-mail η με sms για τις λεπτομέρειες παράδοσης. Η διεκπεραίωση της κάθε αποστολής πραγματοποιείται με πολυτελή οχήματα και με έμπειρους οδηγους οι οποίοι διαθέτουν φυσικά την πρέπουσα εμφάνιση και διακριτικότητα που αρμόζει στην σπουδαιότητα της αποστολής.

Ο ακριβής τόπος και χρόνος παράδοσηςτης αποστόλης καθορίζεται απο τον εντολέα και τηρείται αυστηρά από την Exclusive V.I.P. Security Services. Ολες οι αποστολές προστατεύονται απο εμπειρους ανθρώπους απο την πρώτη στιγμή παραλαβής τους εως και την στιγμή της παράδοσης τους στον παραλήπτη σε αψογη κατάσταση.

Απο την στιγμή της παραλαβής της αποστολής ενεργοποιείται ενας μηχανισμός τέτοιος που μοναδικός του στόχος είναι η εκτέλεση της αποστολής στα χρονικά πλαίσια και τους όρους που τέθηκαν απο τον εντολέα. V.I.P. PrivateServicesΟ μηχανισμός δεσμευμένος απο τις αν άγκες του εντολέα δεν σταματά μέχρι να διεκπεραιωθεί η αποστολή με απόλυτη επιτυχία. Η V.I.P. PrivateServices. Security Services λειτουργεί 24 ώρες δεν επηρεάζεται απο απεργίες, αργίες,θεομηνίες.